Animationsopgave

Jeg brugte illustrator til at tegne mit story board. Først brugte jeg en cirkel til hovedet. Og derefter en cirkel i øjnene og munden. Jeg brugte tekst til at skrive og firkantede til fotografiet.

My Story Board

Figure 1: My Story board using illustrator taken at Bjørnemosevej 108, Odense, September 15 , 2019.

Animate CC

Jeg lavede en simpel animation. Jeg brugte et symbol til at opbygge et ansigt i. Vælg for eksempel -Insert-ny symbol-head og lav et nyt symbol med et øje og mund også. Derefter satte jeg mit symbol hoved på det aktive lag og tilføjede øjne og mund. Fra venstre indsætter jeg en nøgleramme til et sekund og skaber en mellemlinje for øjnene. Nu ruller øjnene bare. Bagefter fik jeg munden til at åbne(brugt free transform) og sige haaaaaalooooo med bagrund lyd.

Billedet hopper bare frem og tilbage. Jeg brugte motion tween for det billede.

Filer til Animation

Her er de filer som projektet består af:

  1. Animate kildekode filen.
  2. Html dokument med animationen.
  3. Javascript fil med javascript koden.
  4. Lyd filen i mp3 format.
  5. Billeder i animationen.

Program

Adobe Illustrator, Adobe Animate, Visual Studio code and Audacity