HTML5 & CSS

Opgave

  1. Opgaven består I, at vi skal lave et lille website, der inkluderer en hovedside/forside og mindst 3 undersider.
  2. Der skal være en menu på hver side, så alle sider hænger sammen som et website – se p. 266 i grundbogen
  3. Websitet skal indeholde billeder, tekst, overskrifter, forskellige titler til hver side, og det skal styres af et eksternt css.
  4. Du skal uploade dit website til din server. Og bagefte afleverer du linket til forsiden på ItsLearning.
  5. Websitet skal bruge html5 struktur elementer (se i din bog p.100 ff eller spørg Google, hvis du er i tvivl;-) )
  6. Alle sider skal validere – https://validator.w3.org/
  7. Alle sider skal validere – https://validator.w3.org/

Links til min lille website

  1. HTML WEBSITE

Reflektioner:

Når man lave kode er det vigtigt at man skal følg regler til alle elementer man bruger. F.eks Hvis der er H1,H2 så skal man ikke lave det om som H7,H8 eller p1,p2,p3. Så får man fejl i sin side. Det er nemt for mig at lave kode med HTML og css. Hvis jeg sidder fast så finder jeg løsning fra nettet. Det hjælper mig rigtig meget. For mig er det ikke svært at lave kode. Men hvis der er en fejl som jeg kunne ikke se så er det en kæmpe problem. Fordi i html lille fejl eller stor fejl det er det samme problem, den side virker ikke. Især når man skal uploade den til din server. Det er vigtig at huske, tjekke hvor dine filer ligger før man uploade den filer til serveren ellers kunne du ikke finde den. Det sjov ting er at når jeg lave kode og det virker det giver glad men hvis det ikke fungere så er det bare hell. Det derfor man skal altid tjekke sin tags hvis den er lukket, eller du har glemt at gem den osv…