Prototyping Workshop

Dating app for børn

Concept: Legeaftale

Institutionsbaseret app:

En app der gå ind under f.eks. en børnehave. Man skal være meldt ind i børnehaven, dermed opstår der et sikkerhedsnet der gør at det ikke er alle fra det offentlige som har adgang til app’en (hvilket der kunne opstår problemer ved). 

Formål:

Er at lave et system hvor der kan arrangeres legeaftaler inden for børnehavens grænser, men potentielt udenfor børnehave tiden. Så i stedet for at aftale en legeaftale i børnehaven, så kunne man gøre det over app’en hvor alle forældre fra børnehavens telefonnumre allerede står på.  

Legeaftale-Appen

Features

 1. børns profil
 2. rating
 3. interreser
 4. særlige hensyn
 5. familie tab (familie oversight)
 6. kalender

Page 1: Find din institution

 1. logo
 2. search-bar

Page 2: Login screen

 1. username/password
 2. checkbox:husk mig
 3. login

Page 3: Profilopsætning barn

 1. navn
 2. alder
 3. postnummer
 4. særlige forhold og hensyn
 5. interrese etc.

Prototype links

 1. Her er linket til Wireframe 
 2. Her er linket til Prototype

Reflektioner:

Vi har valgt at lave en dating-app til børn, fordi vi troede, at den ikke var opfundet endnu, og det er nyt for forældrene og institutionen. Dating-appen til børn er sikker at bruge til både forældre og børn, fordi de oplysninger, vi får, er forbundet fra børneinstitutionen. Vores øverste prioritet er børnesikkerheden ved at bruge vores app, så ingen “outsiders” kan bruge vores app, og mest af alt er det kun forældre, der kan logge ind.

Vi var ikke hel færdig med prototypen fordi de tre andre var til Hamborgtur. Jeg kunne ikke fortsæt fordi vi var jo fire i gruppe og det vigtig for mig at høre hvad de andre siger og hvad for en logo vi skal bruge så nogen ting. Det derfor prototypen er ufærdig. Men det er nemt at lave det. Det eneste udfordring var vi kunne ikke beslutte os hvad for en logo vi skal bruge til vores app.

Gruppe: Frederikke, Edna, Casper, Mathis