Introprojekt

STORYBOARD

“Grisen har det sjovt.”

  • En gris lavet af modellerboks og have farve lyserødt.
  • Grisen gik til mudderpøller og ligger lidt.
  • Rasmus kæler og kvaser grisen med sin hånd.
  • Bagefter skærer strimmel ud af grisen
  • Til sidst lægger på grill og bliv
Figure 1. Our materials and storyboard for Stop Motion Introproject  taken at UCL Seebladsgade Odense, September 4, 2019.

Det her var en story board hvor det fortæller om grisen. Hvad laver han og hvad skal ske til det ende. Det var et værd at lave det fordi man ved hvad skal ske hver eneste skridt og så har vi spare tid og energi. Processen blev lettere fordi story board har hjulpet os med at se hvad skal grisen lave trin for trin.

Figure 2. Our storyboard for Stop Motion Introproject  taken at UCL Seebladsgade Odense, September 4, 2019.

PRODUKTION

Figure 3. Our Stop Motion video production taken at UCL Seebladsgade Odense, September 11, 2019.

Reflektioner: GRISEN

Det var let at lave stop motion video. Du skal bare installere stop motion studio app fra google play eller App store.Og så tager vi bare masser af billeder af vores produkt, nemlig “Grisen har det sjovt”. Vi var fem i gruppe, og vi arbejdede godt sammen. Vi hjalp hinanden med til at fremstille alle de materialer, vi har brug for til at optage billeder og lave en video af vores produkt. Jeg har lært, hvordan man laver en stop-motion-video. Vi tog billeder af grisen hver bevægelse, og det ser ud til, at grisen kan gå selv, og derefter efter at have taget et billede, flytter vi grisen fremad igen. Og så fjernede vi vores hånd, efter at vi havde taget et billede. Den eneste udfordring med grisen var, at den måtte ligge på mudderpøle. Det var svært at tage et billede den tredje del i storyboard, fordi grisen langsommere ligge ned i mudderpøle uden en hånd, der holder den. Vi løst problemet ved at bruge en gennemsigtig snor til at holde grisen, mens jeg tager en masse billeder af den. Så det var som om grisen gjorde det selv. Da vi har taget billeder, eksporteret vi det for at redigere og lave en video. I det hele taget synes jeg, at stop motion var nemt at lave.

GRISSEBASSENE:

Amalie Lauritsen, Edna Valter, Stephen Nguyen, Rasmus Højberg, Rasmus Andersen