Projekt 4 – Digitalt Indhold

Udfordring: Med udgangspunkt i et ikke-digitalt materiale(e.g folder, brochure fagtekst eller andet) skal vi producere digital indhold og visuel kommunikation, der formidler afsenderens budskab. Indholdet implementeres i 3 mediekanaler, hvoraf det ene er kodet med html, css og javascript.

Gruppe 3 har valgt at arbejde med “Bakkestien i Vissenbjerg” folderen.

Vores gruppe har valgt at arbejde med folderen fra Hjerteforeningen mere specifik, “Bakkestien i Vissenbjerg”, fordi vi mente, at folderen var uinspirerende og ikke motiverende for brugerne og har brug for en vis transformation, når det kommer til at målrette målgrupperne. De 3 valgte mediekanaler har gruppen arbejdet var infografik animation til facebook side, webapp og radioindslag. Herunder er resultaterne til vores 3 valgte mediekanaler.

3 Valgte Mediekanaler Resultater:

1.) Informationsgrafik Animation (fb side)

UCL Gruppearbejde af Gruppe 3

“Kærlighed er godt for hjertet”

Ideen med denne korte infografiske animation er at udbredde Hjerteforeningens budskab om en sundere livsstil, for eksempel at få folk til at motionere i 30 minutter om dagen. Vi viser statistikken, så folk har en ide om hvor vigtigt det er at motionere for at nedsætte risikoen for at få en hjerte-kar-sygdom.

PS. Drengene i gruppen har lavet dette infografik animation.

2.) Webapp

Vores webapp er kodet med html, css, php og javascript af Rasmus. Vi har valgt at bruge hjerteforeningens logo fordi det er allerede kendt og de er deres identitet. Webappen er meget enkel og meget nemt at bruge især at vores målgruppe er mest fra 55 år plus. For bedre oplevelser af vores webapp, bruge gerne din smartphone til at kigge for vores appen 🙂

3.) Radioindslag

UCL – Gruppearbejde – Group 3

For at nå vores målgrupper producerer vi en radioindslag til dem, fordi vi syntes, at gamle mennesker kan lide at lytte til radioen i stedet for at surfe på nettet.

Refleksion:

Efter kick-off af projekt 4 har gruppen lavet en gruppekontrakt for at sikre, at alle vide deres pligt, ret og konsekvenser, hvis man ikke deltager/møde op osv. Så har gruppen opdelt i flere dele, og jeg arbejdede med risikoanalyse, men antallet var egentlig ikke fordi jeg synes ikke, ​​jeg kan vurdere, hvad der foregik i projektet, men med hjælp af Andreas og Rasmus fik vi ordnet det :). Alle lave en desk research om hjerteforeningen for at få mere information. Jeg har også lært at lave affinity diagram. For at sikre, at vi får en god data om, hvem der bruger hjertestierne, lavede vi en spørgeskema til befolkningen i Vissenbjerg. Spørgeskemaet blev postet på Vissenbjerg kommunes facebookside. Derefter lavede vi en skitse af vores data for at pitche dem til KRUT. Jeg blev faktisk forhindret i at møde op mange gange på grund af sygdom fra hjemmet men jeg har afleveret det ting som jeg skal lave. Git og Github blev brugt i dette projekt for nem adgang og redigering. Det er et godt værktøj hvis man arbejder sammen med de andre fordi du kan se hvem lavede hvad. Vi fik ikke at bruge scrum. I forhold til vores budskabdesign har mig og Fatme lave tekster til indholdet. Alle i grupperne var aktive, og vi har ingen problemer med at samarbejde. Jeg har lavet wireframes og mockup til vores webapp og hjulpet Andreas og Rasmus med at lave script til vores radioindslag. Vi optog stemmer fra lydstudio, som var en sjov dag for os alle. Så blev vi enige om at lave plakaterne dagen efter. Det er mig der står for at lave poster med vores webapp vha. Adobe inDesign.

Jeg synes, ​​at vi gjorde et godt stykke arbejde i vores gruppe og til projektet, fordi vi alle er aktive, og alle bidrager til projektet. Vi har en god vibes og god kommunikation. Og for resten, vi elsker slik, kaffe og kager 🙂

Hvem ved, at tegne en storyboardet giver også en god grin XD